Casa Roble B&B

Dit verhaal is persoonlijk geschreven voor Wonen Werken Buitenland door de eigenaars – An en Frank- van Casa Roble B&B. In Cómpeta, Malaga, Spanje

Het leven op z’n best

We leerden vijftien jaar geleden de streek kennen en waren er meteen verliefd op. Beiden hadden een drukke job in België, maar kozen voor een andere levensstijl. “Ik heb liever een rijk leven dan rijk te zijn. We gingen er al jaren terug naartoe en iedere keer voelden we ons meer thuis. Toen we ons droomhuis zeven jaar geleden te koop aantroffen, wist ik dat het moment er was om een beslissing te nemen. We werken nog steeds hard, maar hier zijn mensen heel wat relaxter en wij genieten ook mee van de Spaanse siësta”, zonder stress of gejaagdheid. Het leven op z’n best.

Dat gevoel willen we graag delen 

Casa Roble huist in een prachtig Spaanse Villa dat uitzicht biedt op schitterende vergezichten. Het dorp Cómpeta is een authentiek plaatsje in Andalusië.

Rond het rustige marktplein vind je leuke restaurantjes en taberna’s. De lokale mensen zijn open, vriendelijk en warm… ook tegenover toeristen en reizigers. De streek ligt verkeerstechnisch ideaal voor verkenning van historische steden zoals Málaga en Granada.

De pittoreske dorpjes Frigiliana en Nerja, met zijn strand liggen op een boogscheut hiervandaan. In het wandelparadijs van de bekende natuurparken Sierra de Tejeda y Almijara adem je zuivere lucht, een echte ontdekking voor natuurliefhebbers. Ideaal voor wandel-en fietsvakanties

Voor een B&B is er volgens ons maar één succesformule: bied enkel aan gasten aan waar je zelf echt achter staat. Wij proberen onze gasten hetzelfde gevoel van ‘thuiskomen’ te geven, dat we zelf zo ervaren in deze streek.. Dit als unieke beleving aanbieden aan onze gasten, is voor ons de hoogste beloning en de beste motivatie om verder te gaan.

In Casa Roble ontvangen we vooral veel Belgische toeristen, maar ook Nederlanders, toeristen uit Groot-Brittannië en Scandinavische landen. “Ik spreek vier talen en dat helpt ook. Eigenlijk kwamen mensen van overal, we hebben al Japanners en Chinezen op bezoek gehad, Amerikanen, mensen uit Australië… Onze doelgroep zijn Belgen en Spanjaarden in de eerste plaats, maar die diversiteit is heel leuk”, vertellen ze enthousiast.

“Er zijn zelfs verschillende gasten die ondertussen zelf een huis gekocht hebben in de streek en we helpen hen met  praktische zaken en de administratie.”

We hopen dat we in 2021 terug gasten mogen ontvangen, met uiteraard in acht neming van de vereiste maatregelen voor wat betreft Social Distance, veiligheid en gezondheid. We hebben 3 x 2 persoons kamers en 1 grote familiekamer, buitenjacuzzi en een Snookerruimte.

We organiseren ook graag gastronomische of BBQ avonden en jeeptours voor onze gasten.

Tot ziens in ons huis, An en Frank

www.casaroble.net

Geen reacties om te tonen.

Gepubliceerd door Corrina

Wereldvrouw, Moeder van 2 dochters, Oma van 3 kleinkinderen, getrouwd en 60+. Mijn passies zijn reizen, creatief bezig zijn, puzzelen, golfen, Geocaching met Travelientje.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: