Wij zijn opzoek naar een leuke job!!

Via dit bericht zouden wij ons graag aan jullie willen voorstellen als enthousiaste ondernemende kandidaten.

Ik ben Bas Jansen, 25 jaar en geboren in Doetinchem. Ik woon in Ulft, een klein plaatsje in de Achterhoek. In 2016 heb ik de studie verkoopspecialist afgerond aan het Graafschap College in Doetinchem. Tijdens mijn studie heb ik een aantal jaar stage gelopen bij Espresso House in Doetinchem. Hier was ik verantwoordelijk voor de in en verkoop van Nivona koffie machines. Tevens hadden we ook op locatie een koffiebar met koffie en vlaaien. Hier werkte ik dus ook in de horeca.

En ik ben Judith van Kersbergen, 24 jaar en geboren in Gouda. In 2018 heb ik mijn studie Communication and Multimedia Design afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Binnen mijn studie heb ik de specialisatie “User Experience Design” en de minor “3D printen” afgerond. Na mijn studie ben ik ongeveer tien maanden werkzaam geweest als “Junior Brand Manager” bij Studio Ibizz in Etten-Leur. Hier was ik samen met mijn collega verantwoordelijk om onze klant te onderzoeken en te adviseren over media mogelijkheden passend bij hun bedrijf. Door middel van workshops achterhaalde wij hun merkidentiteit, scherpte deze bij en visualiseerde dat naar bijvoorbeeld een nieuw logo, website, flyer, promotievideo, event, etc. Na veel te hebben geleerd in deze functie besloot ik om vijf maanden te gaan backpacken door Azië, want ook dat is heel leerzaam. Van de vijf maanden heb ik twee maanden samen met Bas gereisd.

Daarnaast hebben wij beide (Bas 8 jaar en Judith 5 jaar) verschillende functies gehad in de toerismebranche. Tijdens deze functies hadden we verschillende verantwoordelijkheden. Hierbij een rijtje met titels en acties.

Camping beheerder

Verantwoordelijkheden: aankomsten begeleiden, bar en snackbar draaien, administratieve zaken, reparaties, sanitair schoonmaken, terrein schoon houden en algemene taken op de camping.

B&B Beheerder

Verantwoordelijkheden: beheren van het hotel, schoonmaken van kamers, in- en uit-check, ontbijtbuffet voorbereiden en administratieve taken.

Chalethost.

Verantwoordelijkheden: beheren van een 40 persoons chalet, 3-gangen diner maken, uitserveren en het chalet schoonmaken en houden.

Opbouw medewerker.

Verantwoordelijkheden: opbouwen van 70 tenten, reparatie van onderdelen en tenten, aansluiten en inrichten van licht, gas, kasten en bedden.

Locatiemanager

Verantwoordelijkheden: de financiën verantwoorden, activiteiten organiseren, aansturen en coördineren van het team, deals sluiten, problemen oplossen, mensen van A naar B brengen en de sfeer bewaken.

Activiteitenbegeleider

Verantwoordelijkheden: zorg uit handen nemen van ouders en kinderen, een luisterend oor bieden, spelvormen (programma) bedenken en uitvoeren voor het animatieprogramma.

Reisleidster (Alleen Judith)

Verantwoordelijkheden: financiën beheren en verantwoorden, activiteiten organiseerden en regelen, restaurants uitzoeken, deals sluiten, dag planningen maken, contact onderhouden met de gidsen en hotels, knopen doorhakken en de sfeer bewaken.

Door bovengenoemde functies hebben wij onze communicatievaardigheden verbeterd en merken we ook dat dit nu één van onze sterke kwaliteiten is. Ook zijn wij samen werkzaam geweest op verschillende horeca locaties via een uitzendbureau. Bas en ik werken nu drie jaar samen in verschillende functies in de toerisme, wij vullen elkaar perfect aan. Samen zijn wij creatief, social, spontaan, besluitvaardig, oplossingsgericht, praktisch en meelevend. Teruggekoppeld gekregen van bijvoorbeeld onze gasten in de zomer en van verschillende werkgevers dat wij een gouden duo zijn! Samen zijn wij van alle markten thuis. Wij vinden bijdragen aan de vakantie of avond/daagje(s) weg van andere mensen iets speciaals, hier halen wij onze energie uit.

Mocht u een leuke job voor ons hebben of weten dan horen we dat graag via corrina@wonenwerkenbuitenland.com of reageer via het reactieformulier onder aan de pagina.

Contact formulier

Gepubliceerd door Corrina

Wereldvrouw, Moeder van 2 dochters, Oma van 3 kleinkinderen, getrouwd en 60+. Mijn passies zijn reizen, creatief bezig zijn, puzzelen, golfen, Geocaching met Travelientje.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: