Advertorial / Vacature Plaatsen

Voor slechts 15 Euro ( 1 maand plaatsing ) plaatsen wij jouw advertorial, te koop** of te huur staande accommodatie en vacatures* in de Hospitality sfeer op onze website, onze FB groepen, Nieuwsmailing en Social Media.

* Kies je voor het VacatureTotaalpakket, dan brengen we deze kosten niet in rekening.

** Tijdens onze jaarlijkse promo in oktober betaal je 15 Euro voor 3 maanden plaatsing! (inclusief vermelding in de speciale mailing aan het eind van ieder jaar met te koop en te huur staande accommodaties).

Neem vrijblijvend contact met ons op

Gepubliceerd door Corrina

Wereldvrouw, Moeder van 2 dochters, Oma van 3 kleinkinderen, getrouwd en 60+. Mijn passies zijn reizen, creatief bezig zijn, puzzelen, golfen, Geocaching met Travelientje.

%d bloggers liken dit: