Ambassadeur voor jouw accommodatie

Ben je toe aan extra reclame voor je bedrijf? Maar geen zin om steeds betalende onpersoonlijke advertentie campagnes op te zetten? Dan zou een ambassadeur de oplossing kunnen zijn.

Ambassadeurs helpen ons met het promoten van jouw gastenverblijf. Hij of zij wordt (mede) influencer om zo de marketing te versterken. Deze samenwerking moet goed aanvoelenen van beide kanten. Wij helpen graag met het vinden van de juiste ambassadeur en de creatieve invulling van het marketingplan. In overleg bepalen we hoelang en op welke manier we reclame maken.

Ambassadeurs maken reclame voor jouw accommodatie in ruil voor b.v. een (werk)vakantie. Tijdens dit verblijf verzamelen ze informatie en foto´s die dan weer gebruikt worden om reclame te maken via social media, blog, vlog of mond op mond reclame.

Hier bedoelen we niet dat er 1 of 2 keer iets gedeeld wordt. Nee het is de bedoeling dat er, met ondersteuning van een planning op maat, regelmatig en zeker voor één jaar actief reclame wordt gemaakt.

In opdracht gaan wij opzoek naar een ambassadeur voor jouw bedrijf en maken we een marketingplan op maat.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Gepubliceerd door Corrina

Wereldvrouw, Moeder van 2 dochters, Oma van 3 kleinkinderen, getrouwd en 60+. Mijn passies zijn reizen, creatief bezig zijn, interieur, golfen, geocaching. Al mijn passies breng ik samen op mijn online webzine.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: