Efteling krijgt een nieuw hotel

De Efteling wordt in 2024 uitgebreid met een nieuw hotel in het attractiepark naast de hoofdentree. Daarnaast wordt er ook een compleet vernieuwd themagebied met een overdekte attractie toegevoegd.

Het nieuwe hotel wordt het grootste hotel binnen de Wereld van de Efteling met 143 kamers, 7 verdiepingen, 2 restaurants en een spa. Bezoekers kunnen straks voor het eerst overnachten ín het attractiepark. Het vernieuwde themagebied met overdekte attractie wordt aangelegd tussen de Pardoes Promenade, Baron 1898 en Max & Moritz. Hiervoor zal de bekende attractie Spookslot plaatsmaken (zie onderstaande foto). De attractiecapaciteit van de Efteling wordt met deze toevoeging aanzienlijk uitgebreid. Naar verwachting kunnen straks ongeveer 1250 bezoekers per uur de nieuwe attractie beleven.

Wellicht handig om in de gaten te houden voor nieuw personeel wat ze zullen aantrekken.

Gepubliceerd door Corrina

Wereldvrouw, Moeder van 2 dochters, Oma van 3 kleinkinderen, getrouwd en 60+. Mijn passies zijn reizen, creatief bezig zijn, interieur, golfen, geocaching. Al mijn passies breng ik samen op mijn online webzine.

%d bloggers liken dit: