Woonhuis en 2 vakantiehuisjes Te Koop vlakbij de stad Valencia, Spanje

Het pand staat in een schitterende omgeving dichtbij de mooie stad Valencia, op 20 minuten rijden van het vliegveld van Valencia en 25 minuten van de mooie witte zandstranden van Valencia stad en op ongeveer 1 uur rijden bent u in Altea, Calpe en zijn stranden.

Bed and Breakfast en 2 vakantiehuisjes Te Koop vlakbij de stad Valencia, Spanje

Vanaf het terrein heeft u prachtig uitzicht over het Spaanse landschap met sinaasappelplantages. Vanuit het huis kunt u mooie wandelingen maken en met de auto uitstapjes maken naar o.a. het Natuurpark Albufera, onder Valencia, de plaats Montserrat, en natuurlijk de stad Valencia op slechts 7 km. afstand.

Vraagprijs 360.000 Euro

Het hoofdgebouw wordt nu gebruikt als woning voor de eigenaar en als B&B.

Op het terrein staan ook nog 2 vakantiewoningen om te verhuren voor totaal 10 personen. Deze hebben 5 tweepersoons slaapkamers, 4 badkamers, 2 keukens en de tuinen. Ook zijn er 2 zwembaden en een jeu de boules baan. Elk huis beschikt ook over een eigen entree met afgesloten tuin en diverse zitjes. Daarnaast is voor elk huis een parkeerplaats onder de carport beschikbaar.

Voor meer informatie graag contact opnemen via het contactformulier onder aan deze pagina.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze te koop staande B&B bij Valencia.

Na 2 dagen nog niets gehoord, kijk dan even in de Spam of we daar niet terecht zijn gekomen.

Gepubliceerd door Corrina

Wereldvrouw, Moeder van 2 dochters, Oma van 3 kleinkinderen, getrouwd en 60+. Mijn passies zijn reizen, creatief bezig zijn, interieur, golfen, geocaching. Al mijn passies breng ik samen op mijn online webzine.

%d bloggers liken dit: