Voormalige B&B Te Koop in de Spaanse Pyreneeën

Casa Miguel is een totaal gerenoveerde authentiek huis met een afgeschermde tuin. Het huis heeft een bebouwde oppervlakte van 390 m2 en is opgetrokken uit ruig zandkleurig natuursteen en meest eikenhout.

Van buitenaf oogt het huis eenvoudig en stoer, binnen is het voorzien van alle comfort. Er zijn veel oude details gehandhaafd en het huis is volledig gerestaureerd met ecologische materialen. Het is zeer goed geïsoleerd en het water wordt verwarmd door zonnecollectoren ( heatpipes ).

Het huis wordt nu verwarmd door de houtkachel in de woonkamer en een paar elektrische verrijdbare radiatoren. Het systeem voor centrale verwarming op elektriciteit is op alle verdiepingen al aangelegd. Er moeten alleen nog radiatoren opgehangen worden.

Het dorpje ligt op een hoogte van 1100 meter en is één van de mooie authentieke bergdorpen van de streek Ribagorza. Vanuit het dorp heeft men een spectaculair uitzicht over de vallei van de rivier Isábena. Het ligt vlakbij Roda de Isábena , Campo en 2 natuurparken met skigebieden.

Casa Miguel is een geweldige kans voor iemand die een B&B wil beginnen ( het is als B&B gebruikt ), Maar het is ook een heerlijk (vakantie)huis voor mensen die rust en natuur zoeken. Het huis wordt gemeubileerd verkocht.

Contact en meer foto’s via HIER

Vraagprijs 299.000 Euro

Gepubliceerd door Corrina

Wereldvrouw, Moeder van 2 dochters, Oma van 3 kleinkinderen, getrouwd en 60+. Mijn passies zijn reizen, creatief bezig zijn, interieur, golfen, geocaching. Al mijn passies breng ik samen op mijn online webzine.

%d bloggers liken dit: