Beheerders(echt)paar Provence

Betreft een vast (langdurig) contract en te huren privé huis.

Aan de rand van het Provençaalse dorp Nans les Pins, dichtbij het bergmassief La Sainte Baume, bevindt zich sinds 1999 Hameau du Golf. Een rustige, groene omgeving met 30 villa’s. Zonder speciale vakantievoorzieningen zoals horeca, animatieprogramma of speeltuin, maar mét comfort, zwembad, rust en privacy. De villa’s zijn van individuele eigenaren, een aantal wordt permanent bewoond, een aantal wordt verhuurd als vakantiewoning.

Vanwege het vertrek van de huidige beheerders, na ruim 20 jaar, is de Vereniging van Eigenaren op zoek naar een beheerderspaar (m/v, m/m, v/v).

Profiel

  • Zelfstandig genoeg om alle werkzaamheden uit te voeren die gericht zijn op het zo goed mogelijk laten functioneren van het park. Denk daarbij aan het onderhouden van contacten met eigenaren, huurders, gemeente en leveranciers, onderhoud van het gemeenschappelijke zwembad en gemeenschappelijke groen, klein technisch onderhoud waar nodig en de algemene bewaking van het terrein.
  • Gedurende de uren dat het werk per jaar vergt is in elk geval één van jullie twee als beheerder beschikbaar. De ander moet kunnen bijspringen dan wel de werkzaamheden tijdelijk kunnen overnemen indien dat nodig is. Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt in het hoogseizoen en in de reguliere vakantieperioden.
  • Leeftijd bij voorkeur tussen 35 en 50 jaar (i.v.m. meerjarige aanstelling).
  • MBO+ werk en denkniveau.
  • De Nederlandse en Franse taal beheersen in woord en geschrift.
  • Pro-actieve, op service gerichte instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Probleemoplossend en organiserend vermogen.
  • Technisch onderlegd.
  • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie is zeer gewenst.

Wil je meer weten over deze vacature

Download dan de PdF met meer informatie en hoe je kan solliciteren.

Sollicitaties of informatieverzoeken naar andere personen of naar het park zelf worden niet in behandeling genomen!

Gepubliceerd door Corrina

Wereldvrouw, Moeder van 2 dochters, Oma van 3 kleinkinderen, getrouwd en 60+. Mijn passies zijn reizen, creatief bezig zijn, puzzelen, golfen, Geocaching met Travelientje.

%d bloggers liken dit: