We zoeken een vaste baan

Wij zijn een koppel dat op zoek is naar een vaste baan in het buitenland (Portugal, Zuid Frankrijk, Spanje ……….).

Wij zijn fervent camperaars en vinden het leven op een camping en/ of camperplaats zeer prettig. Ons is het opgevallen dat campings vaak niet heel goed onderhouden worden en zo zijn we op het idee gekomen er dat we er onze baan van zouden willen en kunnen maken.


Wie zijn wij?


Zij is een 51 jarige Nederlandse vrouw die al meer als 13 jaar in Duitstalig België woont. Ze heeft 16 jaar ervaring als medisch secretaresse in een Nederlandse polikliniek voor kinder- en jeugdpsychiatrie, waarbij receptietaken en de planning van afspraken een groot onderdeel van de baan vormde. Ze heeft ook een aantal jaren ervaring in de schoonmaak (Seniorenheim en thuiszorg). Ze zorgt graag voor mensen en wil het de mens graag naar de zin maken. Flexibiliteit, vriendelijk, gastvrij en rust zijn woorden die bij deze vrouw passen. Ze spreekt en schrijft goed Nederlands, heeft veel ervaring in Duits. Ze kan zich, na wat opfrissing, redden in het Engels, en spreekt “un petit peu francais”. Reizen is altijd een grote hobby van haar geweest.


Hij is een 65 jarige Belgische man die multitalig is: Frans en Duits beheerst hij (in woord en schrift). Nederlands (Vlaams), Luxemburgs, Engels, Italiaans en enkele woorden Russisch spreekt hij ook.
Hij was automonteur bij Touring Wegenhulp (ANWB), had een eigen bedrijf (garage), is zeer technisch begaafd. 10 jaar lang is hij bedrijfsleider geweest bij CBS beton. Sinds zijn vervroegd pensioen repareert hij voor een bedrijf grasmaaiers, tractoren, sneeuwfrezers, hoge druk reinigers etc.
Hij heeft veel ervaring in renoveringswerkzaamheden en bouw. Een van zijn grote hobby’s is tuinieren.
De werkzaamheden op een camping zijn heel divers en dat spreekt ons ontzettend aan. Wij zijn een goed team dat elkaar aanvult, graag bezig is en met plezier werkt.


Wat zoeken wij?

  • Een nieuwe uitdaging, avontuur en een flexibele job in een fijne sfeer. Een ander leven in een ander klimaat en cultuur samen met haar dochter (10 jaar).
  • Een vaste baan voor meerdere jaren in Zuid Europa, het liefst op een camping in de natuur. Met eventueel een woongelegenheid op de camping.
    Heeft deze kleine presentatie uw nieuwsgierigheid gewekt? Aarzel niet en neem contact met ons op. Ook tips zijn welkom!

Contact