Wij gaan graag als beheerderskoppel een nieuwe uitdaging aan

Graag stellen wij ons aan u voor,

Rob Gilles en Lianne Janssen, beiden fitte en representatieve vijftigers met ruime ervaring in het beheren van (eigen) B&B, bungalow/recreatiepark en camping in zowel binnen- als buitenland.

Na de verkoop van de B&B op Curaçao, waar Rob met zijn inmiddels overleden vrouw 17 jaar heeft gewoond en gewerkt, gaan wij graag als beheerderskoppel een nieuwe uitdaging aan, bij voorkeur in Spanje waar Rob eerder heeft gewoond en gewerkt. Frankrijk, Italië, maar ook andere bestemmingen zijn zeker bespreekbaar.
De insteek is om voor langere tijd een verbintenis aan te gaan met als voorkeur volledige seizoenen en een pauze in de wintermaanden.

U kunt kunt hierbij denken aan kleine tot middelgrote toeristische accommodaties, zoals een B&B, landgoed met toeristische accommodaties, bungalowpark, een camping of alles wat hier raakvlakken mee heeft.

Wij kunnen het bedrijf volledig zelfstandig runnen en waar nodig personeel aansturen of begeleiden.
We zijn betrouwbaar, nauwkeurig, verantwoordelijk, representatief, hebben veel oog voor detail, hebben veel gerelateerde werk- en levenservaring en een gezonde dosis werklust.
We kunnen daarnaast kleinere en grotere technische problemen zelfstandig oplossen en meedenken over verbeteringen die het rendement van het bedrijf ten goede komen, ook op commercieel vlak kunnen we dus ons steentje bijdragen.
Rob is een duizendpoot, spreekt en schrijft meerdere talen, waaronder Engels, Duits, Frans en Spaans, zodat veel gasten in hun eigen taal te woord kunnen worden gestaan en zich op hun gemak zullen voelen.

Lianne runt op dit moment grotendeels zelfstandig een kleinschalig resort met “nature pods” in een natuurgebied.

Graag zien wij reacties tegemoet en zijn we beschikbaar voor leuke oriënterende gesprekken of suggesties.

Met warme groeten,

Rob en Lianne

Reageer via onderstaand formulier

Gepubliceerd door Corrina

Wereldvrouw, Moeder van 2 dochters, Oma van 3 kleinkinderen, getrouwd en 60+. Mijn passies zijn reizen, creatief bezig zijn, puzzelen, golfen, Geocaching met Travelientje.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: