Ik ga naar Mexico!

Maak samen met Barbara kennis met Mexico, niet alleen als prachtige vakantiebestemming, maar ook als een ideale plek om te wonen!

Loop je al een tijdje met de gedachte rond om Nederland of België te verlaten? Ben je het zat om steeds meer te moeten betalen voor gas, elektriciteit, levensmiddelen en dergelijke? Zoek je een maatschappij waar vrolijkheid en vriendelijkheid overheerst?

Wil je eigenlijk gewoon het hele jaar door genieten van zomerse warmte, vrijheid en allerlei interessante mogelijkheden en kansen? Dan is Mexico de ideale plek voor jou!

Op Zaterdag 12 t/m vrijdag 18 augustus 2023 en Zaterdag 2 t/m vrijdag 8 september 2023

Gedurende een inspirerende week laat Barbera je kennis maken met allerlei bijzondere aspecten van het leven in Mexico. Ze laat je op verschillende manieren zien wat er in Mexico te beleven valt en waarom het zo interessant is om hier voor langere tijd te verblijven of zelfs te wonen.
Tijdens dit, door haar samengestelde emigratie-evenement zul je ter plekke tijdens verschillende seminars en excursies uitgebreid te horen en te zien krijgen wat belangrijk is voor een nieuwkomer in Mexico. Naast haar kennis en ervaring over Mexico, die ze trouwens in de afgelopen 27 jaar heeft opgebouwd, en waar ze uitgebreid over zal vertellen, zal ze jou gedurende deze enerverende week ook laten bijstaan door verschillende experts en locals die jouw unieke Mexico-verhaal compleet maken. Er zullen deskundigen komen spreken over het kopen van een huis in Mexico en je krijgt informatie over wat hierbij allemaal komt kijken.