Handige Boeken

Ik weet niet hoe het met jullie is, maar vanaf het moment dat wij besloten om een B&B te beginnen in Spanje…….heb ik alle boeken die ik op dat moment kon vinden verslonden.

Veel leesplezier 🙂


Droom je van een B&B, camping, hotel of vakantiehuis vol blije gasten? Maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken? Droomplek Geluk is het allereerste boek die jou een planmatige aanpak aanreikt.

In 9 stappen naar jouw B&B

Handboek Succesvol Emigreren >>

Handig handboek geschreven waarin op een heldere manier wordt uitgelegd wat er allemaal komt kijken bij een emigratie. Na een eerste inleiding over emigratie in het verleden, wordt u als lezer uitgedaagd om na te denken over de daadwerkelijke reden van uw emigratieplannen en onderzoekt u of uzelf en uw eventuele relatie geschikt zijn voor een verhuizing over de grens.

Ook worden de verschillende (moderne) vormen van emigratie belicht, gevolgd door hoofdstukken met uitgebreide praktische uitleg over de financiële en juridische aspecten van een emigratie. Handige checklists assisteren u bij alles wat u moet gaan regelen. en waar u aan moet denken. Uiteraard gaat de auteur ook in op emigreren met kinderen. In het tweede deel van het boek worden de 10 meest populaire emigratie-bestemmingen besproken, voorzien van veel praktische aanwijzingen en diverse handige tips.


%d bloggers liken dit: