Over mij

Ik ben Corrina Kruis, getrouwd met Gerrit, moeder van 2 dochters en oma van 3 kleinkids.

Welkom in mijn wereld waar ik met jullie nieuwtjes over Wonen, Werken, Buitenland en Vakantie deel. Deze 4 woorden lopen als een rode draad door mijn leven. Vanaf 2006 zijn mijn man en ik werknomaden, zoals ik het noem. We hebben gewoond en gewerkt in Spanje en Oostenrijk en nu sinds 4 jaar in België in het mooie Brugge.

Met deze ervaring ben ik begonnen met Wonen Werken Buitenland met als doel om anderen te  helpen met het vinden van banen in de Hospitality en te koop/te huur staande gasten accommodaties.

Wonen Werken Buitenland is een website voor ieder die bezig is met Buitenland. Het kan zijn dat je op zoek bent naar een tweede woning, of een Bed and Breakfast om uit te baten als eigenaar of als beheerder. Wellicht loop je wel met emigratieplannen rond en ben je op zoek naar een vacature in de hospitality of ben je gewoon aan het rondkijken om een leuke vakantie te plannen.

Voor dit alles ben je op de juiste website. Indien nodig help ik je om een vacature te vinden. Rond te kijken voor een woning en help ik je mee om je vakantie te boeken.

Verder wil ik de website nog uitbreiden met partners en meer nieuwtjes en blogs die te maken hebben met deze 3 woorden. We werken sinds kort samen met een nieuw online webzine en dat is heel leuk om te doen.

Ook kan je me privé inhuren (vergoeding in overleg) voor zoekopdrachten naar een job, een (gasten)accommodatie of andere informatie/opdrachten. Ik spreek en schrijf 4 talen, Nederlands, Duits, Engels en Spaans. Wat handig kan zijn als je er zelf niet uitkomt. Ben je op zoek naar hospitality personeel dan kan je me inhuren voor Werving & Selectie

Vakantie is het 4de woord dat bij mij past. Ik ben zot op reizen en vakanties plannen. Wat ik ook tijdens onze tijd in Spanje veel heb gedaan. Aan de hand van onze ervaring hebben mijn man en ik samen de website Authentiek Spanje opgezet.

Door ons werk als eigenaar/beheerders van gastenaccommodaties zijn we altijd met het vakantiegevoel van onze gasten bezig. Ook nu werk ik nog steeds samen met reisbureaus en holidayplanners om vakanties te plannen voor wie het wil.