Onze Diensten


Advertorial plaatsen

Werving en Selectie


Hiervoor bieden wij een totaalpakket aan

Voorbereiding

 1. Opstellen van een functieprofiel. Jullie bepalen zelf de richtlijnen waar het profiel aan moet voldoen. 
 2. Selecteren van de recruitment kanalen. Wij mailen uiteraard jullie vacature naar ons ledenbestand en plaatsen het in diverse groepen op Social Media. 
 3. Vaststellen van: sluitingsdatum van aanmelding (als het kan, minimaal 2 weken de tijd geven), datum voor overleg , datum voor eerste gesprek en begindatum van de job. 
 4. Keuze maken of jullie met bedrijfsnaam en adres genoemd willen worden.
 5. Goedkeuring van de vacature voordat deze live gaat. 

De sollicitatie procedure in het kort

 1. Verzamelen van alle reacties ( via de mail) en beantwoorden van alle reacties (indien gewenst uit jullie naam) met vermelding van het vervolgtraject.
 2. Screening van de sollicitaties/motivaties/reacties.
 3. Administreren van alles wat met de vacature te maken heeft. Ik bewaar alles tot 3 maanden na startdatum van de baan. Dit ingeval het aangenomen koppel zich, door omstandigheden, binnen 3 maanden terugtrekt.  Daarna verwijder ik alles uit mijn bestand.
 4. Nabellen van de kandidaten als dat nodig is ( tegen meerkosten* kunnen we de referenties en diploma´s ook natrekken)..
 5. Na de beoordeling van de Cv’s en motivaties van de kandidaten zullen we hier overleg over hebben.
 6. De geselecteerden kandidaten krijgen een uitnodiging voor een gesprek ( zoom, live of telefonisch ) met de aanbieder (of met ons) van de vacature. De niet geselecteerden kandidaten krijgen een mail of telefoontje dat ze het niet geworden zijn met een persoonlijke reden van afwijzing erbij.
 7. Overleg en terugkoppeling na jullie live/zoom meeting. Niet uitgekozen kandidaten met hun goedkeuring op een reservelijst plaatsen en bedanken voor hun sollicitatie.
 8. De laatste stap. Het doornemen van het contract en het traject naar het starten van de baan. Deze stap mag ook door jullie zelf afgehandeld worden. Waar jullie je prettig bij voelen.
 9. Van onze kant nog een evaluatiegesprek.

Het hele pakket bieden wij aan voor 250 Euro per geplaatste vacature.

Alle kosten zijn exclusief 21% BTW.

*De meerkosten zijn 30 Euro per uur.

De BTW wordt verlegd als jullie bedrijf buiten België gevestigd is. Uiteraard op factuur.


Ambassadeur voor jouw vakantieverblijf


Contact formulier

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: