Beheerders/uitbaters voor nieuw B&B in Brugge centrum

Dit is echt een unieke kans om een B&B op te starten. Doordat het helemaal nieuw is kan je hier een eigen invulling aangeven.

Staat gastvrijheid boven aan je lijstje en weet je wat erbij komt kijken om zelfstandig een B&B te draaien, dan is dit een unieke kans om in het centrum van Brugge te wonen en te werken.

Op dit moment zijn de eigenaren druk bezig om een mooi historisch pand in het centrum van Brugge om te toveren tot een prachtige B&B met een woongedeelte voor de uitbaters/beheerders erbij.

Het huis heeft 6 gastenkamers met ieder een eigen badkamer. Ontbijtruimte naast de keuken, een parking voor de gasten, een sauna, een terras en een Orangerie.

Je huurt het pand gemeubileerd van de eigenaren (handelshuur). De opzet van de B&B vul je zelf in, jouw inkomsten – jouw verantwoording!!

Planning om open te gaan is rond de zomer. Dit zal in overleg gepland worden.

Stuur je CV en Motivatie naar: Corrina@wonenwerkenbuitenland.com

Het huis heeft links een entree met een code en rechts een grote toegangspoort met code voor de parking en achteringang van de B&B.

Het huis

Het pand wordt heel milieubewust verbouwd. Het zal een A-label hebben, dit is de doelstelling voor elke Vlaamse woning tegen… 2050. De warmte voor het GLV en de beheerderswoning (beide verdiepen hebben vloerverwarming) , alsook voor alle warm water, wordt opgewekt met geothermie. In de zomer kunnen die ruimtes dan eveneens een paar graden gekoeld worden via de vloerverwarming.

Ze zijn daarmee ver vooruitstrevend en alleszins de eerste B&B in Brugge en vermoedelijk verre omstreken. Ze voorzien ook nog zonnepanelen en een batterij. Alle kamers worden apart verwarmd met airco (warm/koud) en alle ramen hebben een zonwerende folie in het glas. Verder is er een uitgebreid netwerk van ondergrondse waterputten (alle wc’s werken op regenwater). Ze hebben er alles aan gedaan om de kostprijs van de uitbating (ttz inzake nutsvoorzieningen) laag te houden en heel bewust om te gaan met omgeving en stookkosten.


Via de grote poort kom je bij de parking onder het huis met oplaadpalen. Er is een lift op elk verdiep, toegangscontrole, camerabewaking, een volledig nieuwe keuken met apparaten van Siemens en er komt eveneens een saunaruimte met douches.

Door de geschiedenis van het pand zijn er ook veel oude unieke spullen gevonden. Samen met de eigenaar ga je kijken hoe deze als decoratie gebruikt kunnen worden in de inrichting.

Een post met de archeologische vondsten onder in het huis https://m.facebook.com/rubenwillaertbvba/posts/740578589952304

Achteringang vanaf het plein (achter de grote poort) met parking onder de orangerie en terras.

De eetruimte.

Links, een bericht over het huis. Rechts, de voordeur met de trap naar de ontvangstruimte.

Links, impressie van de nieuwe keuken. Rechts, De situatie nu, met de mooie schouw die erin blijft. De foto hieronder de achterkant met de onderste 3 ramen van de beheerderswoning.

Welkom op Wonen Werken Buitenland :-)

De website waar we vraag en aanbod samenbrengen voor beheerdersbanen & huisbeheer in de hospitality wereldwijd. Waar we Emigratie nieuwtjes delen van partners, organisaties en handige websites.

Corrina


Ontdek meer van Wonen Werken Buitenland

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder